Herplaatsing

Aanmeldformulier herplaatsing

Welkom terug! We plaatsen graag je volgende training. Dit formulier is alleen bedoeld voor trainingen waarvan alle informatie gelijk is aan die voor de vorige training, behalve de data waarop de training gegeven wordt. De kosten van de plaatsing zijn €10 exclusief BTW. Je krijgt hiervoor weer een factuur. Plaatsing van de training vindt plaatst binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Contactgegevens
Over de trainer
Gebruik alsjeblieft het volgende format: "maandag 13, 20, 27 maart, 3, 10, 17 april, 1, 15 mei 2017, 10:00 - 12:30"
Let op: omdat het agenda-overzicht gesorteerd wordt op datum, zijn begin en einddatum, en begin en eindtijd verplichte invoer. Mocht je later nog willen schuiven, geef dit dan door via het contactformulier.


De site Compassietrainers.nl wordt beheerd door Mindful West. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u informatie over de producten en/of diensten van Mindful West te kunnen aanbieden, die te maken hebben met de compassietrainers website. Hierbij wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt zich altijd verzetten tegen het verdere gebruik van uw gegevens door een e-mail te sturen naar welkom@compassietrainers.nl